Dejavnost

Specializirali smo se za razvoj in izdelavo elektronske dodatne opreme avtomobilov, tovornjakov, motorjev, avtomobilskih prikolic, počitniških prikolic, avtodomov ter za razvoj in izdelavo unikatnih izdelkov manjših in večjih serij za industrijsko elektroniko.

Najbolj smo se izkazali v razvoju in proizvodnji novih izdelkov, ki jih na slovenskem in evropskem trgu še ni, ter v izboljšavi nekaterih obstoječih izdelkov, za katere nudimo enostavnejše, hitrejše in cenejše rešitve. Smo dinamični in prilagodljivi, saj se na vedno nove potrebe odzovemo s hitrimi, inovativnimi rešitvami. Motivira nas vse, kar diši po novem.

Naš prodajni program uspešno tržimo v Sloveniji, kjer sodelujemo z več kot 300 podjetji, med drugim z Renault Slovenija in večjimi avtohišami. Na Hrvaškem, v Italiji in Avstriji pa imamo zastopnike, ki tržijo naše izdelke. Razvili smo prototipne izdelke za Rotax, MZ, Aprilia, Piaggio, Derbi …

Odlikuje nas brezplačna tehnična pomoč, ki vam jo nudi naše strokovno osebje. Več sto tisoč prodanih izdelkov in zadovoljnih kupcev je za nas spodbuda in obenem obveza, da iz dneva v dan postajamo še boljši ter da se še učinkoviteje prilagodimo vašim željam in potrebam.