Pisma naših strank

Podjetje AC Lovše

Podjetje AC Lovše - Toyota že vrsto let vgrajuje avtomat za zasenčene luči - Lučko podjetja TPE ELEKTRONIKA d.o.o. v Toyotina vozila. Avtomat uporabijamo, ker smo zadovoljni s kvaliteto in rešitvami, ki so boljse od konkurence.

Prednosti so:

 • da je primeren za vse automobile,
 • ima zagotovljeno montažo brez posega v električno napeljavo avtomobila,
 • luči se priključijo z zakasnitvijo,
 • poleg automata so priložene tudi priključne žice in varovalka za celovito vgradnjo,
 • avtomat je na konektorjih, zato se ga lahko hitro zamenja, če pride do kakšne okvare.

Z avtomatom do sedaj še nismo imeli večjih reklamacij, če so se pojavile, so v podjetju upoštevali garanajo oziroma so hitro pomagali, da se je napako čimprej in s čimmanjšimi stroški odpravilo.

Za vgradnjo nam podjetje TPE ELEKTRONIKA nudi tehnično pomoč.
Naše stranke so z avtomatom zadovoljne, ker ni reklamacij in jim ni potrebno skrbeti za vklop in izklop zasenčenih luči.

Boris Jovičevič
Vodja vpoprodaje

Domžale, 14.05.2007

Hyundai avto trade d.o.o. Ljubljana

Hyundai avto trade d.o.o. Ljubljana, pooblaščeni uvoznik in distributer motornih vozil Hyundai v Sloveniji, s tem dopisom potrjuje, da se na vozila Hyundai vgrajujejo piskači za vzvratno vožnjo. Piskači za vzratno vožnjo so izdelek podjetja TPE ELEKTRONIKA d.o.o. in se vgrajujejo v nekatere modele novih vozil že od leta 2002.

Navedene izdelke podjetja TPE ELEKTRONIKA d.o.o. uporabljamo zaradi njihove kakovosti in profesionalnih storitev, ki jih nudi to podjetje.

Lep pozdrav,
Miran Babic / projektni svetovalec Hyundai avto trade d.o.o. Ljubljana

Ljubljana, 12.06.2007

Digital Elektronik d.o.o.

Podjetje Digital Elektronik d.o.o. je vodilni slovenski distributer za dodatno avtomobilsko opremo. Smo zastopniki večjih svetovnih podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo dodatne avtomobilske opreme, kot so MTA, Meta system, Spal, Elettromedia, ATM.

V našem prodajnem programu imamo tudi vse izdelke podjetja TPE Elektronika d.o.o. in jih uspešno trzžimo na slovenskem tržišču. Z njimi smo zadovoljni, ker so:

 • kvalitetni,
 • nam nudijo hitre rešitve,
 • so prilagodljivi.

Nudijo nam hitro tehnično pomoč in vsi njihovi izdelki imajo garancijo.

Avto Minjon

Podjetje Avto Minjon je pooblaščeno za vgradnjo automata za zasenčene luči v vsa nova vozila Dacia v Sloveniji. Za vgradnjo uporabljamo avtomat Lučko podjetja TPE ELEKTRONIKA d.o.o. Avtomat uporabljamo, ker smo zadovoljni s kvaliteto, tehničnimi zmogljivostmi in rešitvami:

 • zagotovljena montažo brez posega v električno napeljavo avtomobila,
 • poleg automata so priložene tudi priključne žice in varovalka za celovito vgradnjo, - luči se priključijo z zakasnitvijo,
 • tehnična pomoč.

Visoko zanesljivost delovanja zagotauljajo s certifikatom o ES-HOMOLOGACIJI E26.

S spostovanjem, AVTO MINJON d.o.o.

Rakek, 05.06.2007

Renault Nissan Slovenija

Renault Nissan Slovenija vgrajuje avtomate za vklop/izklop dnevnih luči in piskače za vzvratno vožnjo podjetja TPE ELEKTRONIKA d.o.o. v nekatere modele novih vozil že od leta 2001. Njihove izdelke imamo tudi v naši distribucijski mreži.

Izdelke podjetja TPE ELEKTRONIKA d.o.o. uporabljamo, ker so kvalitetni in nam nudijo garancijo.

Janez Pusavec
Vodja direkcije storitev in kakovosti

B&S - Commerce

B&S - Commerce je zastupnik na Hrvatskom prostooru za sve proizvode poduzeća TPE ELEKTROKIA d.o.o. iz Slovenija. S njima surađujemo već nekoliko godina i uspješno prodajemo njihove proizvode na Hrvatsom tržišču. S njima rado sorađujemo jer su kreativni i prilagodljivi, te brzo pronalaze razna rješenja za naše ralične stranke i uvijek za kvalitetu njihovih proizvoda te konkurentnosti cijena njihovih proizvoda na našem tržištu.

Naše reference