O nas

Imate v vašem podjetju »nerešljivo« situacijo na področju elektronike? To je za nas izziv, da razvijemo inovativno in vam prilagojeno rešitev. V svetu elektronike uspešno spajamo nove, drugačne in enkratne zamisli s sodobnimi tehnološkimi smernicami. To potrjujejo tudi naši številni zadovoljni poslovni partnerji. Pokličite nas! Prepričajte se, da tudi na zapleteno vprašanje poiščemo fantastično rešitev!

Specializirali smo se za razvoj in izdelavo elektronske dodatne opreme avtomobilov, tovornjakov, motorjev, avtomobilskih prikolic, počitniških prikolic, avtodomov ter za razvoj in izdelavo unikatnih izdelkov manjših in večjih serij za industrijsko elektroniko.

Najbolj smo se izkazali v razvoju in proizvodnji novih izdelkov, ki jih na slovenskem in evropskem trgu še ni, ter v izboljšavi nekaterih obstoječih izdelkov, za katere nudimo enostavnejše, hitrejše in cenejše rešitve. Smo dinamični in prilagodljivi, saj se na vedno nove potrebe odzovemo s hitrimi, inovativnimi rešitvami. Motivira nas vse, kar diši po novem.

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas lahko pokličete ali pa nas kontaktirajte preko obrazca za povpraševanje.